torsdag 10 juni 2010

Motor i Västerås

Bilvård i Västerås
Pålitlig kommunikation, god service och trygg leverans. Det är vad dagens affärer till stor del handlar om. Vallby Bilvård i Västerås är väl medvetna om vad som är viktigt – både avseende den egna verksamheten och deras bilburna kunder. Vallby Bilvård är en relativt ny bilvårdsanläggning i Västerås. De handtvättar både in- och utvändigt, vaxar, polerar och rekonditionerar.

Filip Backlund
För drygt två månader sen tog årets tävlingssäsong ute på banorna slut. Jag blickar tillbaka på ett fantastiskt racingår. Säsongens första deltävling gick av stapeln i början av maj och därefter var tempot högt ända fram till slutet av september.

Svarta masken
Hur kommer det sig att vuxna människor, främst män, ägnar veckor, dagar och nätter åt att meka med racerbilar, jaga sponsorer, smita från jobbet samt försaka familjen? För att sedan under några minuter en helg, åka runt runt på en asfaltslinga?

Stjärncenter
Stjärncenter har arbetat med service och reparationer på Mercedes-Benz personbilar sedan 1986 när företaget startades. Vi på Stjärncenter är en auktoriserad verkstad för Mercedes-Benz och personalen genomgår kontinuerligt utbildning hos Mercedes-Benz Sverige på deras utbildningscenter i Malmö.

Inga kommentarer: